0879 222 220

|
(0 продукта)
Delivery

* Обявените цени за доставка са валидни само за областните градове! Цените за доставка за всички останали градове, които не са областни, се определят чрез индивидуално запитване.

„Хикови OOД” е основана през 1990 г. и през годините се превърна в една от водещите компании у нас в търговията с фаянс, теракот, гранитогрес, вани, смесители за бани, аксесоари за баня и цялостно обзавеждане на санитарни помещения.

Разполагаме с 12 модерни мострени зали във Варна, София, Бургас, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Несебър, както и със складови бази във Варна и Ямбол.

 

 

„Хикови ООД” са желан партньор в сферата на комплексното обзавеждане на бани. Доказали сме го с реализираните проекти за редица молове, ваканционни селища, туристически комплекси, обществени сгради и множество частни домове.

Договорите за ексклузивно представителство с български и международни производители от Италия, Испания, Португалия и Турция на санитарен фаянс, мебели за баня и аксесоари гарантират на клиентите ни богат избор на продукти в различни ценови нива и кратки срокове на доставка.

 

 

„Хикови ООД” развиват и иновативна дейност при съвместна работа с архитекти, интериорни и екстериорни дизайнери и строителни компании. Участвайки активно още в етапа на проектирането, нашата компания гарантира на клиентите много добри дизайнерски решения, които в хода на изграждането на обектите отговарят на 100% на предварително одобрения проект.

Нашата мисия е да направим живота Ви по-красив и цветен с модерния стил на „Хикови ООД”. Свържете се с нас.

 

Добавени за 3D